ПСЖ намери начин да заобиколи УЕФА за Мбапе, но Монако не поддава


ПСЖ намери начин да заобиколи УЕФА за Мбапе, но Монако не поддава
Снимка: Getty Images/Guliver

1453 0

Ръководството на ПСЖ изпрати нова оферта на Монако за услугите на Килиан Мбапе, информира "Sky Sports". В опит да заобиколят правилата на финансовия феърплей на УЕФА, парижани предлагат да вземат 18-годишния супер талант под наем до края на сезона, а през следващото лято да го откупят изцяло.

Като допълнение към офертата, ПСЖ предлага и Лукас Моура, а стойността на сделката би била над 130 милиона паунда, без да бъде броен бразилеца. "Sky Sports" обаче са категорични, че Вадим Василев и компания дори няма да обсъждат подобно предложения за нападателя.

Мбапе е в не добро психологическо състояние в момента. Явно постоянните трансферни слухове около него, натискът да премине в ПСЖ от неговия баща и статутът на звезда пречат на френския национал, като Леонардо Жардим дори го извади временно от състава. Той вече два пъти се скара със свои съотборници на тренировка и беше изгонен, а и сезонът не започна никак добре за него.

Нападателят е желан от Манчестър Сити, Арсенал, Барселона, Реал Мадрид и ПСЖ, но Монако отказва да продава който и да е от настоящия си състав заради малкото време, с което ще разполага ръководството да намери заместник до края на летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички