Монако отвръща на удара: Френският шампион взима по един играч от Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед


Монако отвръща на удара: Френският шампион взима по един играч от Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед

4432 0

До края на трансферния прозорец остават по-малко от 10 дни, а френският шампион Монако е решил да атакува пазара и да привлече трима футболисти до края на месеца. "RMC" пише днес, че монегаските са набелязали по един играч от английските грандове Арсенал, Манчестър Юнайтед и Челси.

Шампионският тим на Монако бе почти изкупен през лятото, а ако слуховете се окажат верни, звездата на тима Килиан Мбапе ще заиграе за ПСЖ до края на трансферния прозорец. По-рано лятото Тиемуе Бакайоко премина в Челси, а Бенжамен Менди и Бернардо Силва в Манчестър Сити.

С получените пари ръководството на тима планира привличането на трима нови. Става въпрос за Диего Коща, Антони Марсиал и Алексис Санчес, които трябва да засилят атакуващата мощ на тима от "Луи II".

Към момента и тримата имат проблеми в своите клубове, като няма да е изненада за никой ако един от тези играчи скоро пристигне в княжеството. Коща е в обтегнати отношения с всички в Челси, Марсиал рядко получава игрово време на "Олд Трафорд", а Санчес все още не е подновил договора си с лондончани.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички