ПСЖ - Лориен по ТВ: Къде да гледаме Меси и Мбапе във френската Лига 1?


ПСЖ - Лориен по ТВ: Къде да гледаме Меси и Мбапе във френската Лига 1?
Снимка: GettyImages

2072 0

Борбата за титлата във френската Лига 1 отново изглежда предрешена кръгове преди края на сезона. По всичко изглежда, че първенец ще бъде ПСЖ, който има преднина от осем точки пред втория Олимпик Марсилия при оставащи шест кръга до края.

В 33-тия кръг Лионел Меси, Килиан Мбапе и компания ще се изправят срещу отбор, който е в серия от пет поредни двубоя в първенството, в които не печели. Лориен е на 11-а позиция с 45 точки - точно 30 по-малко от звездния си си съперник.

Лориен губи последните две срещи с ПСЖ, но е в серия от четири поредни мача, в които неизменно се разписва срещу парижани. Така в два от тях успява и да спре съперника - в единия случай побеждава с 3:2, а в другия двата тима не излъчват победител - 1:1.

Аут за Кристоф Галтие са Преснел Кимпембе, Неймар, Ренато Санчес и Мукиеле. Пембеле и Нуно Мендеш пък не са на 100%. Игор Силва, Лапорт, Ле Брис и Макенго няма да са на линия за гостите от Лориен.

Сблъсъкът между двата отбора започва днес (30.04) в 18:05 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по "Нова спорт", като ще можете да следите мача от Лига 1 ПСЖ - Лориен НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички