ПСЖ готви оферта към Мбапе, с която ще го направи най-добре платения футболист


ПСЖ готви оферта към Мбапе, с която ще го направи най-добре платения футболист
Снимка: Getty Images/Guliver

6093 0

Ръководството на ПСЖ готви да предложи нов договор на голямата си звезда Килиан Мбапе. Френският национал е силно желан от Реал Мадрид, но парижани нямат никакво намерение да се разделят с него. Освен това "El Pais" информира, че и Хосеп Гуардиола следи случващото се с Мбапе, тъй като иска да го вземе в Манчестър Сити.

Според испанското издание Гуардиола има интерес към нападателя още от времето му в Монако и дори информира, че двамата се чуват от време на време и отношенията им са отлични. Освен това за сделката се опитват да помогнат и другите двама бивши играчи на монегаските Бенждамен Менди и Бернардо Силва. 

За това от ПСЖ са притеснени и готвят нов договор за талисмана си, с което да го превърнат в най-добре платения играч в света. Според испанското издание ще му предложат нов контракт, с който да го задържат в Париж до 2025 година, като заплатата му ще е в размер на 860 000 паунда на седмица.

Любопитното е, че ПСЖ няма да може си позволи да плаща такава заплата, ако не продадат Неймар. Бразилецът изкарва в момента 900 000 на седмица, но при евентуална продажба заплатата му със сигурност ще бъде намалена и така ще бъде изпреварен от Мбапе. 

Неймар е все по-близко до връщането си в Барселона, като от "Камп Ноу" вече отправиха няколко оферти към играча. Каква бе последната може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички