Проектът ПСЖ е пред пълен крах - още една звезда напуска тима


Проектът ПСЖ е пред пълен крах - още една звезда напуска тима

3735 0

Френският хегемон е на път да се разпадне. След слабия старт на сезона и загубата на Златан Ибрахимович, сега още един от лидерите намекна, че може да се раздели с клуба. Това е капитанът Тиаго Силва, който е спрял преговорите с клуба за удължаването на неговия контракт.

Бразилският национал премина на "Парк де Пренс" от Милан заедно именно с Ибра, но в момента е готов да премине в друг клуб, ако в ПСЖ не покажат сериозен план за развитие след назначението на Унай Емери.

За подробностите около бъдещето на Силва проговори неговият агент Пауло Тонието.

КОИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ, ИГРАЛИ ВЪВ ФРЕНСКАТА ЛИГА 1?

"Подновяването на договора между Силва и ПСЖ? Към момента всичко е стопирано. Чакаме да дойде декември, за да видим какво ще направи клуба и как ще се развие ситуацията в следващите няколко месеца. Ако ПСЖ не се класира за следващия етап на Шампионска лига, Силва със сигурност няма да поднови договора си.

Трансферният пазар? Има много клубове, които се интересуват от неговите услуги", допълни Тонието пред Calciomercato. Сред заинтересуваните са Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Сити, Челси и Ювентус.

Освен Силва ПСЖ може да загуби и Анхел ди Мария, който е бил против уволнението на Лоран Блан и смяната му с Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички