Причините, поради които играчите на ПСЖ скочиха срещу Неймар


Причините, поради които играчите на ПСЖ скочиха срещу Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

1811 0

Предстои горещо трансферно лято, в което за втора поредна година изглежда, че Неймар ще е един от главните герои. Слуховете все по-упорито започват да свързват бразилеца с трансфер в Реал Мадрид. Престоят на Неймар в Пари Сен Жермен през този сезон не е бил никак лесен, а потенциалното увеличение на заплатата  му за новия сезон още повече е скъсала връзката между него и съотборниците му. 

Напрежението в съблекалнята на тима е много голямо, въпреки че парижкия клуб спечели требъл. Според Liberation предложение на бащата на Неймар е наляло допълнително масло в огъня. Той вече е уведомил президента на парижани, че синът му не иска вече да остане в тима, но известно време преди това е предложил удължаване на договора на бразилския национал след 2022г. с увеличение на заплатата. 

Освен това голяма част от играчите на френския шампион са настръхнали срещу Неймар. Рабиот, чийто договор изтича през 2019г. и е в преговори, изглежда не е приел добре всички тези факти и заявил пред останалата част на тима фрази от сорта на: "Всичко се прави за Неймар" и "Той трябва да играе сам за себе си". Също така, когато проблемът бил разискван в групата на отбора в WhatsApp, той получил подкрепата на френските си съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички