Последен танц: Ще играе ли Лео Меси във финалния си мач с фланелката на ПСЖ?


Последен танц: Ще играе ли Лео Меси във финалния си мач с фланелката на ПСЖ?
Снимка: Getty Images

1254 0

Ще видим ли суперзвездата на ПСЖ - Лео Меси, за последен път с екипа на "принцовете" събота вечер срещу Клермон? Отговорът на този въпрос е по всяка вероятност - да.

Последен танц

Във Франция очакват легендарния аржентинец да намери място сред стартовите 11 на Кристоф Галтие за предстоящото домакинство на парижани на 3-ти юни, след което той ще поеме към изхода на "Парк де Пренс".

Сезонът на Меси

ПСЖ си осигури 11-ата титла в Лига 1 след равенството 1:1 срещу Страсбург миналата седмица. Сериозен принос за нея имаше самият Меси, който записа 31 мача, 16 гола и 16 асистенции в първенството. Във всички турнири през кампанията пък той може да се похвали с 40 двубои, 21 попадения и 20 голови подавания.

Аржентинецът ще има възможността да се сбогува с клуба пред собствена публика. Именно феновете на парижани обаче изиграха главна роля в напускането му, освирквайки го в редица мачове и призовавайки за неговото уволнение.

За звездната раздяла официално потвърди и самият Кристоф Галтие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички