Португалски национал: През лятото бях на косъм от Барса, контузия провали трансфера ми


Португалски национал: През лятото бях на косъм от Барса, контузия провали трансфера ми
Снимка: Getty Images

1214 0

Полузащитникът на Лил Ренато Санчеш призна, че през лятото се е разминал с трансфер в Барселона. Португалският национал посочи и каква е била причината за това да не е вече футболист на каталунците.

"Много клубове се интересуваха от мен през лятото, но когато получих травма, осъзнах, че ще остана в Лил. С Барселона всичко беше готово, мисля, че трансферът се провали заради контузията", обяви Санчеш пред "L'Equipe".

"Може би Милан и Арсенал се интересуват от мен, но не зная за това. Милан е голям клуб с история. Притежава висока класа, харесва ми. Говорих с моя агент и знам какви клубове са се свързали с него и какви - не. Сега не мога да кажа нищо, но знам, че съм готов. Ако получа оферта, ще реша кое е най-доброто за мен", продължи португалецът.

"Когато пристигнах в Байерн, не бях готов да играя в такъв клуб, бях много млад. А когато бях готов, нямах възможност да играя за този отбор", допълни 24-годишният Санчеш. И докато беше футболист на Байерн, той имаше изказване в този дух, което обаче му струва скъпо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички