10 от Монако измъкнаха точка в дербито с Лил в Лига 1 (ВИДЕО)


10 от Монако измъкнаха точка в дербито с Лил в Лига 1 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1489 0

Френските грандове Монако и Лил не успяха да се победят, след като завършиха наравно 2:2 в дербито от 14-ия кръг на Лига 1. Монегаските доиграха заключителните минути от срещата в намален състав, но въпреки това намериха сили да стигнат до изравнителен гол, който да им донесе точка.

Мачът стартира перфектно за гостите от Лил, които след само десет минути игра на стадион "Люи II" вече имаха два гола аванс. В петата минута шампионът на Франция получи дузпа, която бе реализирана от Джонатан Дейвид, а само четири минути по-късно отново той покачи на 0:2.

В самия край на първата част Монако върна едно попадение чрез 22-годишния си нападател Крепин Диата. През втората част монегаските не успяваха да пробият противниковата отбрана, а в 78-ата минута останаха с човек по-малко, след като Страхиня Павлович получи втори жълт картон.

Все пак Монако не се отказа да търси изравнително попадение и го намери в 83-ата минута, когато Висам Бен Йедер се възползва от асистенция на Кевин Фоланд, за да изравни за 2:2. В подреждането Монако е на седма позиция в 19 пункта, докато Лил е 12-и с две по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички