Пореден обрат в намеренията на Лео Меси, аржентинецът остава в Европа


Пореден обрат в намеренията на Лео Меси, аржентинецът остава в Европа
Снимка: Getty Images

1905 0

Обкръжението на Лионел Меси опроверга последните информации, които твърдяха, че аржентинецът ще става съсобственик на Интер Маями, както и че ще продължи кариерата си там. Играчът има контракт с парижани до 2023 г.

"Това е напълно невярно. Близките му ни увериха, че той не се готви да придобива 35% от клуба, нито пък е решил да продължи кариерата си там", коментират приближени на аржентинската легенда пред Parisien.

Слуховете се засилиха след общите снимки между 7-кратния носител на Златната топка и Дейвид Бекъм, който е един от собствениците на американския клуб. Всъщност по-голяма част от играчите на ПСЖ са в Доха, където се срещнаха с бившия английски халф, който е посланик на предстоящото Световно първенство в Катар.

Това не е първият път, в който името на звездата бива спрягано с американския Интер. Още през 2021 г. Бекъм изрази желанието си да привлече световноизвестни звезди като Кристиано Роналдо и Меси: "Разбира се, винаги искаме да привличаме страхотни играчи".

По-рано самият аржентинец обяви пред испанска телевизия, че иска кариерата му да приключи в Съединените щати: "Винаги съм мечтал да да живея и да се докосна до САЩ. Искам да изпитам емоциите на MLS (местната лига)".

Ето кой звезда на ПСЖ напуска "Парк де Пренс"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички