Помогни ми да я спечеля...: Разкриха кореспонденция на Серхио Рамос с шефа на футбола в Испания


Помогни ми да я спечеля...: Разкриха кореспонденция на Серхио Рамос с шефа на футбола в Испания
Снимка: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

1826 0

Звездата на ПСЖ и легенда на Реал Мадрид Серхио Рамос е искал да спечели силно "Златната топка" през 2020 година. Бранителят дори се е молил на президента на Испанската футболна федерация (RFEF) - Луис Рубиалес, съобщава "El Nacional".

Журналистът Хосе Мария Олмо разкри кореспонденцията на Рамос с Рубиалес от лятото на 2020-а година в приложението WhatsApp:

"Добър вечер, Руби. Надявам се ти и семейството ти да сте добре. Знаеш, че никога не съм те молил за нищо, но сега искам да го направя, защото това бе специална година за мен. Бих искал да ми помогнеш да спечеля "Златната топка", знам, че имаш познати в УЕФА, които могат да ударят по едно рамо. Ще съм ти винаги задължен, ако направиш това. Това ще е страхотно не само за мен, но и за нашата страна", е било написаното от защитника.

Ето какъв в бил отговорът на шефа на испанския футбол

"Здраей, Серхио! Искам да те поздравя, ще се радвам, ако тази твоя мечта се изпълни, искам и да ти пожелая успех в Шампионска лига. "Златната топка" не зависи от мен, но можеш да разчиташ на думата ми, че ще направя всичко възможно, за да ти помогна".

За огромно съжаление на Рамос церемонията по връчването на "Златната топка" през 2020 година не се състоя заради COVID пандемията. Изглежда никога няма да разберем дали испанецът е щял да се превърне в първия защитник от 2006-а насам, който да спечели най-ценното индивидуално отличие във футбола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде премина доскорошен съотборник на Серхио Рамос.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички