Почетино: Имаме най-добрите в света, но имаме и техните семейства, фенове, медии


Почетино: Имаме най-добрите в света, но имаме и техните семейства, фенове, медии
Снимка: Getty Images

1242 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино направи любопитно изказване относо факта, че в отбора се подвизават някои от най-добрите футболисти в света. Той призна, че ръководенето им значи да се справя и с техните семейства, фенове и дори медиите около тях.

"Няма как да забравим, че имаме най-добрите футболисти в света в нашите ръце. Но имаме също така техните семейства, техните обкръжения от медии и техните фенове. не е лесно. Хората говоят за играчите, че не се адаптират, че имат проблеми и страдат.

Ами останалите служители? Те нямат ли проблеми? Имаме отговорности. Трябва да открием баланс, който да е валиден за играчите. Обкръжението на играчите често ги кара да смятат, че имат права, но нямат отговорности. Нещата не се получават, когато няма баланс" - сподели аржентинският специалист.

Колкото за поемането на ПСЖ, той заяви: "Когато ПСЖ дойде да те търси, от теб зависи да се адаптираш към структурата в клуба. Трябва да се адаптираш към играчите, които взимат и които искат. ПСЖ иска да спечели Шампионска лига, Лига 1, всичко и всеки мач".

Разбира се, една от големите звезди при парижани е Килиан Мбапе. Неговият договор обаче скоро изтича и не се знае дали ще остане във френската столица. Дори се появи информация, че е възможно още през януари Мбапе да премине в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички