По пример от България: Ултрасите на ПСЖ обявиха тотален бойкот на клуба


По пример от България: Ултрасите на ПСЖ обявиха тотален бойкот на клуба
Снимка: Getty Images

958 0

В рамките на една календарна година организираните привърженици на ЦСКА и Левски по различни причини обявиха бойкот на клубовете си и по един или друг начин изразяваха негодуванието по начина, по който се управляват клубовете им.

Днес най-върлите запалянковци на ПСЖ обавиха чрез социалните мрежи и официалните си портали, че преустановяват дейност по време на събитията на всички отбори на парижани до второ нареждане. 

Представители на феновете и столичния клуб проведоха съвместна среща изминалата вечер, която е преминала при сериозно напрежение, което в крайна сметка е довело до категоричната позиция на феновете. 

През последните седмици запалянковците на няколко пъти изразиха негодуванието от действия на конкретни лица или цялостно случващите се събития в клуба, като сред засегнатите персони бяха дори Лионел Меси и Неймар.

Позицията на Collectif Ultras Paris

"След срещата между ръководството на клуба и лидерите на Collectif Ultras Paris - CUP реши да прекрати напълно дейността си, включително и към женския отбор до второ нареждане.

Следователно вече няма да присъстваме на "Парк де Пренс" или по време на гостуванията. Последните събития и състоянието на общите ни отношения с ръководството ни карат да вярваме, че това е най-доброто и единствено решение за запазване на общо бъдеще.

Ситуацията, която считаме за изключително сериозна в няколко отношения, не трябва да се подценява и ние не възнамеряваме да правим компромис с нашите виждания.

Очакваме ясни отговори от клуба по няколко точки, за да преразгледаме евентуално нашата позиция.

Нашата искрена привързаност към нашите виждания, ценности и позиции по някои принципни въпроси ни се струват изключително важни.

Очевидно желаем най-доброто на всички отбори на ПАРИ СЕНТ ЖЕРМЕН в края на сезона, който може да се окаже исторически.

Хайде Париж", написаха в декларация организираните привърженици на парижани.

Вижте какво е бъдещето на Меси и Неймар в ПСЖ, които са сред проблемите на феновете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички