По-малко звезди и повече млади играчи: ПСЖ начерта визията за бъдещето


По-малко звезди и повече млади играчи: ПСЖ начерта визията за бъдещето
Снимка: Getty Images

1224 0

Хаотичната обстановка в ПСЖ изглежда няма да приключи скоро и затова френският гранд е решил да следва нов модел на управление, за да си спести евентуални проблеми и главоболия в близкото бъдеще.

Голямата промяна на "Парк де Пренс"

ПСЖ вече няма да подписва с големи футболни звезди, за да избегне скандали в своята съблекалня, твърди френският журналист Люик Танзи. Също така парижани ще инвестират повече в своята академия и ще целят налагането на млади и проспериращи играчи, най-вече от Франция.

Мнозина вярват, че това дръзко решение на управата на ПСЖ се дължи на случващото се в клуба и ситуацията с Лионел Меси. Аржентинецът си позволи да направи пътуване до Саудитска Арабия, без да съобщи на управата на клуба, за което бе наказан с отстраняване от първия отбор за две седмици, а по-късно стана ясно, че след края на сезона ще напусне "Парк де Пренс".

Междувременно продължават спекулациите, че и другите две звезди на ПСЖ - Килиан Мбапе и Неймар, ще напуснат френската столица през лятото. Младият французин се свързва с преминаване в Реал Мадрид, а неговият съотборник е спряган за трансфер във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В ПСЖ са плащали огромни суми на ботове и инфлуенсъри за пропаганда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички