Пари Сен Жермен с нова оферта от 60 милиона евро към Интер за Милан Шкриняр


Пари Сен Жермен с нова оферта от 60 милиона евро към Интер за Милан Шкриняр
Снимка: Getty Images/Guliver

1330 0

Пари Сен Жермен ще отправи завишена оферта към Интер за защитника Милан Шкриняр. Тя ще е на стойност 60 милиона евро, което е с 10 милиона повече от първата, която бе направена от парижани за словака, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

Интер отхвърли първата оферта на шампиона на Франция, но ПСЖ няма да се откаже, тъй като иска да подсили защитата си с национала на Словакия. Изпълнителният директор на „нерадзурите“ – Бепе Марота, призна, че най-вероятно ще се стигне до сделка за Шкриняр, тъй като той е защитник и доста по-лесно може да бъде заменен, а и ще донесе много пари в касата на клуба.

Милан Шкриняр може да стане основен играч в защита при новата схема на ПСЖ, която новият съветник Луис Кампос иска да наложи в тима, а именно 3-5-2. Словакът се представя блестящо при Интер и внася много стабилност в центъра на защитата. Той е неизменен титуляр.

При продажба на Шкриняр, Интер може да се ориентира към бразилския защитник на Торино –Бремер, който се превърна в апетитна хапка за много европейски грандове и би се превърнал в идеален заместник на словашкия национал.

Вижте още: Марота разкри за два звездни трансфера в Интер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички