Шеф в Интер потвърди два трансфера и говори за Ромелу Лукаку и Пауло Дибала


Шеф в Интер потвърди два трансфера и говори за Ромелу Лукаку и Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

1471 0

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота бе категоричен, че Лаутаро Мартинес е основен играч за "нерадзурите" и допълни, че завръщането на Ромелу Лукаку все още не е завършено.

Грандът от Милано води преговори с Челси и според последните информации в Италия нова среща, която ще се състои днес, ще улесни преминаването на белгиеца обратно в отбора.

"Пътят е осъществим, но има някои трудности и трябва да преценим дали има шанс да се справим. Няма да обявим завръщането на Лукаку днес", каза той пред радио Anch'Io, цитиран от FCInternews.

Интер преговаря и с Пауло Дибала, който е свободен агент, след като не постигна споразумение с Ювентус за удължаване на договора му .

"Лукаку и Дибала са нашите цели, но трябва да разгледаме финансовите въпроси", заяви силният човек в клуба."Водим разговори с тези двама играчи и ще се радваме, ако подпишем с тях. Ако не, ще разгледаме други цели. Отделният футболист не е важен, важна е групата, а това вече е солиден отбор. "

Той потвърди, че доскорошният ас на Рома Хенрих Мхитарян ще бъде официално обявен през следващите дни, както и бившият страж на Аякс Андре Онана. Клубът няма да плаща сума за тях двамата, тъй като пристигат като свободни агенти.

Междувременно защитник на Интер обяви, че слага край на кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички