От Монако обясниха какво точно смятат за Бербатов


От Монако обясниха какво точно смятат за Бербатов

2502 0

Медиите във Франция продължават да критикуват играта на Димитър Бербатов в Монако, като дори смятат, че треньорът на тима Леонардо Жардим се е отказал от него и вече няма да го ползва като титуляр.

Повод за тези изводи станаха мачовете за Купата на лигата и Купата на Франция, в които Бербатов или оставаше резерва, или не се представяше на ниво.

Въпреки това българинът остава голмайстор №1 на тима след напускането на Радамел Фалкао и е в основата на силните игри на тима, заради които "монегаските" се върнаха в топ 10 на първенството и се борят за местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

Самият Жардим беше категоричен, че ще продължава да разчита на Бербатов, защото е най-добрият му състезател в предни позиции.

"Димитър Бербатов продължава да е моят номер едно в атаката и голямата ни звезда. Просто понякога трябва да му спестявам усилията и се налага ротация. Няма драми около това", сподели Жардим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички