Олимпик Марсилия - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Франция?


Олимпик Марсилия - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Франция?
Снимка: Getty Images

3721 0

Във вечерта на 8 февруари (сряда) Олимпик Марсилия посреща ПСЖ в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на Франция!

И двата тима започнаха участието си в надпреварата от 1/32-финалната ѝ фаза - Олимпик отстрани последователно Иер (2:0, 7 януари) и Рен (1:0, 20 януари). Отборът на Кристоф Галтие пък се справи с Шатору (3:1, 6 януари) и Пеи дьо Касел (7:0, 23 януари).

Марсилци влизат в сблъсъка за Купата със загуба, след като на 5 февруари отстъпиха у дома си на Ница с 1:3 в среща от 22-ия кръг на Лига 1. ПСЖ също имаше шампионатен мач преди броени дни - на 4 февруари бе постигната победа с 2:1 на "Парк де Пренс" срещу Тулуза.

Олимпик Марсилия и ПСЖ вече премериха сили веднъж през сезон 2022/23 - на 16 октомври парижани спечелиха с минималното 1:0 на свой терен (11 кръг). Голът бе дело на Неймар, който се разписа в края на първото полувреме след асистенция на Килиан Мбапе. Французинът ще пропусне днешната битка заради контузия, но бразилецът би трябвало да се е възстановил от своята и да бъде на линия на "Велодром".

*Двубоят тази вечер ще стартира в 22:10 ч. (българско време) и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Олимпик Марсилия - ПСЖ НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички