Няма да повярвате кой колос иска Галтие за свой треньор


Няма да повярвате кой колос иска Галтие за свой треньор
Снимка: GettyImages

2088 0

Авторитетната френска медия RMC Sport разкри, че Олимпик Марсилия вижда като свой бъдещ треньор Кристоф Галтие. Местният специалист изкара целия минал сезон в ПСЖ и го направи шампион, но така и не успя да се задържи на поста. 

Основната причина бе провалът в Шампионска лига, а междувременно възпитаниците му отпаднаха от марсилци и за Купата, което бе още един крах за много кратко време. 

Това доведе до освобождаването на Галтие след края на сезон 2022/23, а от "Велодром" ще правят втори опит да привлекат специалиста. Те пробваха и след освобождаването на Игор Тудор, но тогава преговорите дори не напреднаха. 

Шансовете пред Галтие

В момента ситуацията изглежда като по-обнадеждаваща от страна на специалиста, но всичко е в ръцете на ръководството. Медиите споделят, че Галтие първо иска да е наясно дали ще бъде приет добре от местните запалянковците, след като доскоро бе начело на вечния им съперник. 

Припомняме ви, че ветеранът е родом от втория по големина град във Франция и през годините е бил начело на Сент-Етиен, Лил и Ница. Сред "зелените" той бе в рамките на удивителните повече от 7 години.

Следете всичко най-интересно около Лига 1 със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички