Ница излезе с официална позиция за инцидента със своя футболист


Ница излезе с официална позиция за инцидента със своя футболист
Снимка: GettyImages

678 0

Целият футболен свят настръхна в следобедните часове на 29 септември, след като се появи информация, че футболистът на Ница - Алексис Бека Бека, се е опитал да се самоубие, скачайки от 100 метра на виадукт на магистрала А8 край Ница. 

Ница оказва пълна подкрепа

За огромно щастие, властите в Ница съобщиха няколко часа след инцидента, че младият футболист е бил изтеглен успешно от виадукта и вече се намира в безопасност. Малко по-късно пък от Ница излязоха с официално становище за случилото се с 22-годишния универсален полузащитник.

"Облекчени сме от развръзката и се радваме, че всичко приключи добре за Алексис. Има хора, които се грижат за него. Ще продължим обаче да спазваме медицинска тайна и молим всички да сторят същото, като зачитат личния живот на футболиста. Подкрепяме го напълно", информират от Ница за състоянието на своя играч.

Продължава да няма яснота какво точно е провокирало Бека Бека да прибегне до самоубийство. В по-ранните часове на днешния ден имаше информации, че това е заради проблеми с момиче, но представители на французина напълно отхвърлиха тази версия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички