Неймар се обиди на боса на ПСЖ, готов е да си тръгне от клуба


Неймар се обиди на боса на ПСЖ, готов е да си тръгне от клуба
Снимка: Getty Images

4383 0

Бразилската звезда на ПСЖ Неймар обмисля да напусне клуба, съобщава френското издание „RMC Sport“.Той има договор с френския шампион до 2027 година.

Бразилецът обаче  не е останал щастлив от коментарите на клубния президент Насер Ал-Хелайфи, който разкритикува играчите за представянето им миналия сезон. Бизнесменът призова за промяна на обстановката след капитулацията на парижани в осминафиналите на Шампионска лига срещу бъдещия победител Реал Мадрид.

Вероятно напускане на Неймар през лятото? Това, което мога да ви кажа е, че очакваме всички играчи да направят повече от предишния сезон. Много повече. Всички трябва да бъдат на 100%. Очевидно не бяхме достатъчно добри, за да извървим целия път. За следващия сезон целта е ясна, да работим всеки ден, да даваме 200%. Да даваме всичко от себе си за тази фланелка. Трябва да стъпим отново за земята. Да се променим, за да избягваме контузии, наказания и фалове, които променят даден футболен мач“, сподели президентът на ПСЖ, когато бе запитан относно бъдещето на Неймар.

Информацията на френското издание добавя, че е трудно да се види къде би отишъл бразилецът. Реал и Барселона едва ли ще могат да си го позволят чисто финансово, а това вероятно ще изключи от вариантите и италианския гранд Ювентус, който е спряган за най-възможната му дестинация към този момент.

Челси, Нюкасъл и Манчестър Юнайтед също са споменавани заради финансовите възможности, но RMC подчертата, че самият Неймар не иска да играе във Висшата лига. В добавка, нападателят не иска да сменя обстановката и предвид наближаващото световно първенство в Катар в края на годината.

Неймар завърши с 13 гола и осем асистенции в 28 мача за ПСЖ миналия сезон, като на моменти стана обект на освирквания от публиката в сезон, в който подобно на предишни години, бе съпътстван от контузии.

Междувременно Килиан Мбапе разкри каква е целта му с екипа на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички