Неймар с още един удар по Лига 1: Саудитската лига може да е по-добра!


Неймар с още един удар по Лига 1: Саудитската лига може да е по-добра!
Снимка: Getty Images

888 0

Лига 1 отдавна е обект на лека подигравка, като мнозина я наричат ​​"лига на фермерите" поради по-ниското качество на играта в сравнение с другите топ лиги в Европа. Френското първенство се бори да преконфигурира марката си, за да се счита, че е достигнало най-високо ниво. И със сигурност не помага, ако най-големите звезди на играта допринасят с отрицателни изказвания.

Пореден удар по Лига 1

Точно това се случи, когато Неймар беше попитан каква е разликата в качеството между Лига 1 и саудитската лига по време на пресконференция, докато беше с националния отбор на Бразилия. "Гарантирам ви, че футболът е същият. Топката е кръгла, има голове. И с всички имена в саудитската лига днес, тя може да е по-добра от френската лига".

Трябва да се каже, че Неймар не се наслаждаваше точно на времето си във Франция като цяло. Той прекара шест сезона в ПСЖ, но се бореше с контузии през повечето от тези сезони. Той постигна успех, но не достатъчно, за да спечели обичта на най-върлите фенове на парижани. Съвсем наскоро бразилската звезда заяви, че той и Лионел Меси са преминали през ада в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички