Неймар притесни сериозно ПСЖ преди реванша с Борусия (Дортмунд)


Неймар притесни сериозно ПСЖ преди реванша с Борусия (Дортмунд)
Снимка: Getty Images/Guliver

3170 0

Остават само 5 дни до реванша между Пари Сен Жермен и Борусия (Дортмунд), като тази среща може да бъде ключова за сезона на парижани. Освен това от френския клуб се опитват да направят всичко възможно, за да може Неймар да е в топ форма за двубоя.

Френският хегемон има притеснения за физическото състояние на звездара, включително и за неговото тегло. В първия двубой срещу Борусия Неймар не се представи достатъчно добре, а след него разкритикува решение на клуба, което не му позволява да играе достатъчно срещи. И по този начин не може да навлезе в достатъчно добра форма. В следващия двубой в Лига 1  срещу Бордо бе изгонен и така изгуби възможността да играе в още един двубой, където да влезе в ритъм.

Според L'Equipe Неймар се чувства разочарован, че не е имал възможност да играе повече в последния месец. След контузията в началото на февруари той игра само 3 двубоя - срещу Дортмунд, срещу Бордо и срещу Лион. В Париж са 100% убедени, че бразилецът ще е на 100% за реванша и също така ще има ключова роля в следващата фаза, ако отстранят немския тим. По-рано пък се появи информация, че в ПСЖ са наясно кой ще замени Неймар, ако той напусне в посока Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички