Неймар предизвиква разделение в ПСЖ след скандала с Емери


Неймар предизвиква разделение в ПСЖ след скандала с Емери
Снимка: Getty Images/Gulliver

1793 0

След като бе закупен за 222 милиона евро от Барселона, Неймар играе огромна роля в ПСЖ. Бразилският национал първо се скара със съотборника си Единсон Кавани за това кой да бие дузпите в тима, а в момента се говори, че е в обтегнати отношения с треньора Унай Емери.

Не за първи път Ней има конфликт с хора в отбора, без значение дали са треньори или играчи. Твърди се, че след като Емери е избрал Кавани да бие дузпите, в съблекалнята на тима е настанала война.

Първото такова изпълнение в кариерата на голаджията е по време на престоя му в Сантос, когато напада треньора Доривал Жуниор за това, че не му е позволил да изпълни пряк свободен удар, а дни по-късно специалистът е отстранен от поста.

"Той не харесва нито един треньор. От както игра в Сантос има проблеми с всички наставници. Без значение дали са на клубно ниво или за националния отбор. В Барселона най-много се оплакваше от Луис Енрике и методът му на водене на тренировките", споделя приближен до футболиста.

Другите сънародници и приятели на Ней в ПСЖ са на различни мнения. Дани Алвеш харесва методите на работа на бившия треньор на Севиля, докато Тиаго Силва и Лукас Моура споделят мнението на Неймар.

Щастлив ли е Неймар в Париж? Така изглежда! Ще оправи ли отношенията си с Унай Емери? Само времето ще покаже!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички