Неймар пак си навлече критики във Франция, този път заради... "Биг Брадър"


Неймар пак си навлече критики във Франция, този път заради... "Биг Брадър"
Снимка: Instagram

2406 0

Голямата звезда на френския шампион ПСЖ Неймар отново си навлече критики от Франция. Очакваше се бразилецът да се е възстановил от контузията си и да е на линия за втория мач срещу Барселона от Шампионска лига, но той дори не попадна в групата. Той опита всичко, но не успя да се възстанови.

Това провокира престижното издание "Екип" да разкритикува бразилеца за начина му на живот извън футбола. Най-вече се обърна внимание на маратоните, които прави, играейки електронни игри и гледайки телевизионни шоута.

Пиар агентът Себастиен Белеконтре бе критичен към нападателя, след като той пусна пост в "Туитър" в 03:53 часа през нощта, коментирайки бразилския формат на популярното шоу "Биг Брадър". "Той е футболист, който струва ужасно много пари и е контузен в ключови моменти от сезона, както в Шампионска лига. В този смисъл, да туитва по това време изглежда като много грешно решение" - споделя Себастиен.

Неймар е и много запален по електронните игри и се твърди, че често играе до ранните сутрини, като го е сторил дори и след контузията си срещу Каен. От френския шампион ПСЖ коментираха всички тези критики, като защитиха своя играч.

"Има коментари относно начина му на живот, но честно казано, отдадеността на Неймар напоследък не може да се оспори. Той е напълно концентриран" - споделиха от клуба. Междувременно ПСЖ и Анхел ди Мария си стиснаха ръцете за нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички