Неймар е здрав, завръща се в Париж


Неймар е здрав, завръща се в Париж
Снимка: Getty Images/Guliver

1939 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар вече е напълно възстановен и утре ще се завърне в Париж, съобщава френското издание Екип. Бразилският национал се оперира в родината си в началото на март от тогава се възстановяваше в Рио де Жанейро, но утре ще лети за френската столица.

Почти сигурно Неймар няма да се появи в игра за парижани до края на сезона, но по всичко изглежда, че той ще е готов на 100 процента за началото на Световното първенство в Русия в средата на юни. Според информацията крилото ходи без патерици вече две седмици, но преди седмица бразилецът каза, че няма да играе, преди да премине финален медицински тест на 17 май, два дни преди последния мач на ПСЖ за сезона.

Неймар счута пета метатарсална кост на дясното си стъпало и навехна глезена си по време на мач с Олимпик Марсилия от френската Лига 1 в края на февруари, като първоначално се очакваше, че той няма нужда да се подлага на операция и ще се завърне на сравнително бързо на терена. В крайна сметка бразилецът реши да се подложи на хирургическа интервенция, за да е напълно сигурен, че ще бъде на линия за Мондиал 2018. Операцията бе извършена от хирурга на бразилския национален отбор Родриго Ласма в Бело Оризонте в началото на март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички