Неймар постави куп революционни условия, за да отиде в Реал?


Неймар постави куп революционни условия, за да отиде в Реал?

5045 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е съгласен да премине в Реал Мадрид. Той обаче има цял списък с условия за своя трансфер на "Сантяго Бернабеу", твърди "Diario Gol". Условията на нападателя са били предадени на Флорентино Перес от неговия баща, който води преговори по трансфера.

Изданието потвърждава слуховете, че Неймар не се чувства добре в Париж и ако не успее да се разбере с Реал, ще се отправи към Манчестър, където е желан и от двата местни гранда.

Първото условие на бразилеца към Реал е клубът да се раздели с вратаря Кейлор Навас, атакуващите футболисти Гарет Бейл и Карим Бензема. Парите от продажбата им трябва да бъдат вложени в привличането на нови звезди.

Неймар вече е наясно кои големи играчи иска да види в Мадрид - Давид Де Хеа (алтернатива Тибо Куртоа), Маркиньос от ПСЖ и Еден Азар (Мохамед Салах като алтернатива). Бразилската звезда иска от Перес да задържи Иско, който е негов приятел. Затова пък Неймар няма нищо против Варан или Вайехо да освободят място на сънародника му Маркиньос.

Неймар също така не смята да работи със Зинедин Зидан, тъй като французинът не го иска в отбора си, а и той самият не гори от желание да играе под негово ръководство.

Ако се вярва на медиите, Зидан също иска да напусне "Сантяго Бернабеу", тъй като е уморен от напрежението и постоянната ангажираност с клуба. Като негов заместник Флорентино Перес вижда Йоахим Льов - селекционерът на Германия, а като алтернативи - Антонио Конте, Маурисио Почетино и Юрген Клоп.

Diario Gol пише, че идването на Неймар и революцията могат да бъдат отложени във времето, ако Реал спечели отново Шампионска лига, с което да спаси сезона си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички