Неймар доказва новото си отношение към ПСЖ, пренебрегвайки...себе си


Неймар доказва новото си отношение към ПСЖ, пренебрегвайки...себе си
Снимка: Guliver/GettyImages

4859 0

Ексцентричният атакуващ футболист на ПСЖ - Неймар, не бе във възможно най-добри отношения с ръководството и феновете на тима през лятото, когато по всякакъв начин се опитваше да се махне от клуба. Сега обаче нещата стоят по друг начин, като бразилецът неведнъж го е признавал, а предстои и да го докаже.

Както е ясно, той празнува рожден ден на 5-и февруари. 27-годишният футболист винаги е имал славата на голям купонджия на своя специален ден, като последната година не направи изключение и дори бе едно от най-щурите му празненства. Тази година обаче ще е различна.

Първоначалният план на Ней е бил отново да вдигне голям купон, но сега той планува по-тихо и малко празненство, информира бразилското издание "UOL", цитирано от "AS". Причината за това е основно Шампионска лига. Френският шампион има двубой от осминафиналите срещу Борусия Дортмунд по-малко от две седмици след рождения ден.

Бразилецът желае да не се разсейва от странични фактори и няма да бъде повторено грандиозното парти с над 500 гости от минлата година. А този жест няма как да не се хареса както на ръководството на парижани, така и на техните фенове. А ще остане ли Кавани в ПСЖ - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички