Капитанът на ПСЖ може да напусне тима след края на сезона


Капитанът на ПСЖ може да напусне тима след края на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

1540 0

Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва може да напусне отбора през лятото. Бившият играч на Милан преди време се замеси в скандал на „Парк де Пренс“, след като атакува спортния директор Антеро Енрике за невъзможността да привлече достатъчно елитни играчи. Договорът на бразилеца изтича през лятото, с което той ще се превърне в свободен агент, като за момента няма информации за опити на парижани да подновят контракта му.

Тиаго Силва е част от Пари Сен Жермен от 2012-та година. Въпреки че е вече на 35 години, бразилският бранител остава важна част от отбора на Томас Тухел и през настоящия сезон, като е записал 19 срещи в Лига 1 и общо 26 във всички турнири. Според информациите Силва е готов да се върне в родината си, ако договорът му на „Парк де Пренс“ не бъде подновен. Той дойде в Европа през 2009г., след като премина в тима на Милан от Флуминензе през 2009г. Агентът му Пауло Тонието заяви, че е доста вероятно Тиаго Силва да напусне парижани през лятото, но отказа да назове клуб, който да се окаже бъдеща дестинация за бразилеца.

В момента 35-годишният играч е футболистът от настоящия отбор на Пари Сен Жермен с най-много срещи за клуба. В последните близо 8 години той има 306 мача и 16 попадения за френския шампион. Още един футболист на ПСЖ е близо до изхода от тима, вижте за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички