Най-добрият приятел на Килиан Мбапе иска да си тръгне от ПСЖ


Най-добрият приятел на Килиан Мбапе иска да си тръгне от ПСЖ
Снимка: Getty Images

15401 0

Най-добрият приятел и съотборник на Килиан Мбапе - Ашраф Хакими, иска да напусне ПСЖ и да се присъедини към Реал Мадрид, твърди испанското издание El Nacional.

Според информацията мароканската звезда се чувства добре във френската столица, но повече от всичко иска да заиграе отново за "лос бланкос", където стартира кариерата му като професионалист.

Твърди се, че в момента Карло Анчелоти е повече от доволен от футболистите, с които разполага и които спечелиха Ла Лига и Шампионска лига миналия сезон. Въпреки това се очаква "лос бланкос" да се стреми към подкрепления в редица позиции през лятото.

Мароканският национал е считан за един от най-добрите крайни защитници в световния футбол в момента. Той е един от ключовите футболисти на ПСЖ, който може да се похвали с някои от най-големите суперзвезди на планетата. Очакванията са, че сумата, която парижани ще искат за него, няма да е никак малка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Барселона каза "НЕ" на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички