Монако привлече супер талант със зловеща фамилия


Монако привлече супер талант със зловеща фамилия
Снимка: Оф. сайт на Монако

1329 0

Ръководството на Монако обяви трансфера на 16-годишния талант на Лион Вилем Гьобелс. Трансферът на нападателя, който е считан за един от големите таланти на френския футбол, ще струва на монегаските 20 милиона евро.

Гьобелс дебютира във френската Лига 1 на 16 години, 1 месец и 7 дни и стана първият играч, роден през 21-и век, играл във френската елитна дивизия.

"Привличането му е част от нашата цел да взимаме най-добрите таланти в Европа. Вилем вече демонстрира голяма част от своите качества и огромния потенциал, с който разполага. С търпение и много работа, вярвам, че той може да стигне до върха", заяви изпълнителният директор на Монако Вадим Василиев.

Самият играч призна, че е много щастлив да се присъедини към тима от Княжеството, който е демонстрирал, че работи отлично с младите футболисти.

"Това е клуб с богата история, който играе в Шампионска лига и се бори за титлата в Лига 1 всяка година. Клубът има амбициозен проект, който е основан върху развитието на млади играчи“, сподели 16-годишния талант, който ще навърши 17 в средата на август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички