Монако и Ювентус предпазливи след жребия


Монако и Ювентус предпазливи след жребия

1218 0

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев коментира жребия за четвъртфиналите в Шампионска лига, който определи френският тим да играе срещу Ювентус. Според Василиев италианците са фаворити за продължаване на полуфиналната фаза. Той все пак добави, че Монако има своите шансове, тъй като играчите играят без страх и с огромно желание.

„Щастливи сме, че сме сред осемте най-добри отбора в Европа. Преди три години бяхме във втора дивизия. Ще е трудно - Ювентус е фаворит. Но ние играем без страх и с голямо желание“, заяви Василиев пред Евроспорт.

„Трудно могат да се сравняват Ювентус и Арсенал. Ювентус печели титли, тимът е триумфирал с Шампионска лига и все пак те са по-силният отбор. Самото достигане до тук е успех“, каза още вицепрезидентът на Монако.

„Щастливи сме, че достигнахме до тази фаза в турнира. Радваме се, че не срещнахме най-добрите отбори, но в никакъв случай не подценяваме Монако. Със сигурност няма да ни бъде лесно. Видяхме какво направиха срещу Арсенал. За нас е важно да изиграем два добри мача и няма значение кой е фаворитът. Шансовете за класиране за 50:50“, заяви спортният директор на Ювентус Павел Недвед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички