Меси прие да стане рекламно лице на Саудитска Арабия, Роналдо отказа по-рано


Меси прие да стане рекламно лице на Саудитска Арабия, Роналдо отказа по-рано
Снимка: Instagram

18969 0

Звездата на ПСЖ и Аржентина Лионел Меси ще стане посланик на Саудитска Арабия. Във вчерашния ден нападателят е отлетял за страната, за да присъства на събития, свързани с представянето му като туристическо лице на страната, съобщава "Arab News".

"Радвам се да приветствам Лионел Меси в Саудитска Арабия. Радваме се, че ще се запознаете със съкровищата на Червено море, ще посетите "Jeddah Season" и ще научите за нашата древна история. Това не е първото посещение на Меси в нашето кралство и няма да бъде последно", заяви Ахмед Ал Хатеб, министър на туризма на Саудитска Арабия.

"Jeddah Season" е туристически фестивал, който се провежда в страната от май до юни. По време на този фестивал ще се проведат около 2800 различни събития в цялата страна.

Европейски спортни издания припомнят, че през януари 2021 г. стана ясно, че Кристиано Роналдо е отказал участие в рекламната кампания на Саудитска Арабия, за което на португалеца бяха предлагани 6 милиона евро годишно. Тогава бе обявено, че Меси, още футболист на Барселона по това време, е получил аналогично предложение, но не е дал отговор. А ето къде се очаква да играе Меси през сезон 2022/23.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички