Мбапе коментира Златната топка и Лионел Меси


Мбапе коментира Златната топка и Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

8062 0

Два дни след 21-вия си рожден ден Килиан Мбапе бе избран за най-добър френски футболист за 2019г. По този начин той стана първият играч, който печели отличието в две последователни години.

Мбапе коментира спечелването на отличието пред френските медии. „Хората си мислят, че Мбапе се е променил, но това е лъжа. Искам да бъда важен за отбора си. Преди подавах повече топката, за да правя всичко най-добро за моя отбор. Сега моите съотборници ми подават повече, тъй като знаят, че аз се възползвам повече от възможностите“ каза младият френски нападател на ПСЖ.

Той каза няколко думи и за двама от най-добрите футболисти в днешно време Неймар и Лионел Меси. „Когато дойдох в Париж нямаше две мнения по въпроса, Неймар беше звездата на тима. Тогава аз спечелих световното първенство и започнаха да кръжат слухове, че с него не се разбираме. Казах му, че във всеки един момент бих му помогнал“ сподели Мбапе. „Знам, че Меси ме наблюдава. Осъзнах, че мога да се боря за Златната топка. Но на първа линия винаги е Меси. Има дни, в които съм вкарвал по 3 гола, но в същия момент той е вкарвал 4. Говорих с Осман Дембеле и той ми каза „в момента няма как да го изпревариш“ добави френският футболист. 

А ето как Килиан Мбапе зарадва малък футболен фен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички