Маркиньос: Реал и Барса само могат да си мечтаят за Неймар


Маркиньос: Реал и Барса само могат да си мечтаят за Неймар

1717 0

Съотборникът на Неймар в ПСЖ и националния отбор на Бразилия Маркиньос смята, че няма шанс звездата на Пари Сен Жермен да се върне в Барселона или да заиграе в Реал Мадрид. Според защитника капитанът на "Селесао" е щастлив във френския клуб, въпреки слуховете

Както е известно, редица издания писаха, че нападателят не е доволен от нивото на френското първенство и не смята, че тимът има шансове да спечели Шампионска лига. Затова той се е помолил на каталунците да го откупят обратно през лятото на 2019 година - 2 години след скандалното му бягство от "Камп ноу" и платените от ПСЖ 222 милиона евро.

"Неймар е щастлив в Париж. Това ще ви го потвърди всеки, който разговаря с него по теми извън футбола. Затова на Реал и Барселона ще им бъде много трудно, ако искат да го върнат в Испания. Предвид това колко цени Неймар нашият президент, Реал и Барса могат само да мечтаят за него", заяви Маркиньос, цитиран от AS. Тези дни и самият Неймар показа какво мисли за слуховете, че се връща в Ла Лига. Повече по темата можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички