Луис Енрике назова групата от футболисти в ПСЖ, която ще изхвърчи


Луис Енрике назова групата от футболисти в ПСЖ, която ще изхвърчи
Снимка: GettyImages

8391 0

Наставникът на ПСЖ - Луис Енрике, отправи много ясно послание към футболистите на днешната пресконференция. Тя идва дни след две загуби през миналата седмица, едната от които беше с цената на финал в Шампионска лига. 

След това парижани не успяха да отговорят като домакин на Тулуза при обрат на гостите до 1:2. Те в крайна сметка се наложиха с 3:1 на "Парк де Пренс", а домакините не изглеждаха разочаровани, предвид че малко по-късно си получиха златните медали. 

Коментарът на наставника

"След загубата от Тулуза бях много ядосан и разочарован. Не всеки играч има нужния манталитет. Вече казах на моите играчи, че всеки мач трябва да се играе на високо ниво.

Не всеки играч може да играе за ПСЖ. Важно е отношението и ангажимента, който всеки поема към отбора. Това са нещата, които търсим, откакто съм тук.

Мбапе, Навас и Курзава напускат

Всеки, който не е готов за това или не проявява нужните качества - той или всички те няма да играят за ПСЖ. Това е много ясно и директно послание.

Искам да видя отборът да дава най-доброто от себе си. За да бъде конкурентен, той трябва да оправдае очакванията на клуба и феновете", категоричен е специалистът.  

Напускането на Мбапе

Испанецът добави и шеговит отговор в стила на Любослав Пенев на въпрос дали ще се отрази напускането на Мбапе и може ли той да подсили Реал Мадрид: "Днес вали дъжд, но също така е и много красив ден, защото се чувства различен въздух. Напомня ми за Хихон, от където съм". 

Следете всички трансфери през летния трансферен прозорец със SportLive.bg!

Още: "Жалка постъпка": Луис Енрике бе разкритикуван заради напускащия Навас (ВИДЕО)

Саша Илич изяде голям пердах от бившия асистент на Луис Енрике (ВИДЕО)

Луис Енрике с първи думи за решението на Килиан Мбапе: ПСЖ ще е по-силен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички