Лионел Скалони отби въпрос за бъдещето на Лионел Меси на клубно ниво: Не съм му в главата


Лионел Скалони отби въпрос за бъдещето на Лионел Меси на клубно ниво: Не съм му в главата
Снимка: Getty Images

1591 0

Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде една от "най-горещите" теми в световния футбол - договорът му с ПСЖ изтича след края на сезон 2022/23 и на този етап няма сигурни индикации, че ще остане на "Парк де Пренс" и за следващата кампания.

Мнозина фенове на Барселона пък се надяват той да се завърне на "Камп Ноу", но този ход също изглежда труден за осъществяване, най-вече заради сложната финансова ситуация в испанския гранд. Твърди се, че сериозен интерес към Бълхата има и от клубове от САЩ и Саудитска Арабия...

В същото време, старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, отрече да знае какви са намеренията на Меси, който преди броени дни вкара един гол на Панама (24 март) и три във вратата на Кюрасао (29 март) в контролни срещи.

"Не съм в главата му, не знам какво си мисли, не знам какво смята да прави. Това, което искам за него, е да бъде на терена и да бъде щастлив. Бих искал да продължи да играе. Вече вкара 102 гола (б.р. - за Аржентина) и се надявам, че ще има и още", отговори Скалони на въпрос за бъдещето на Лео Меси на клубно ниво, цитиран от "Goal".

*По-рано пък се появиха информации, че Меси е обявил дългоочаквана новина пред съотборниците си в националния отбор (научете подробности в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички