Лионел Меси ще дебютира за новия си отбор ПСЖ на 29 август


Лионел Меси ще дебютира за новия си отбор ПСЖ на 29 август
Снимка: psg.fr

4103 0

Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси ще дебютира за новия си отбор ПСЖ на 29 август (неделя) в мача от Лига 1 срещу Реймс, съобщава "Sky Sports".

Аржентинският футболист премина от Барселона в ПСЖ миналата седмица, но не бе в групата за двубоя със Страсбург през уикенда, като се очаква той да не бъде в състава на парижани и за предстоящия мач с Брест в петък.

През лятото Меси изведе Аржентина до дългоочаквания трофей от Копа Америка, след което трябваше да прекъсне почивката си, за да се сбогува с Барселона и да реализира трансфер в ПСЖ.

Поради това неговата подготовка бе сериозно нарушена, като вчера той направи едва третата си тренировка в новия си тим.

"Ще действаме стъпка по стъпка, трябва да се опознаем, той да се чувствам добре и удобно, преди да направи дебюта си", коментира през уикенда треньорът на френския клуб Маурисио Почетино.

Според "Sky Sports" Меси ще получи още десетина дни за подготовка, преди да направи своя дебют за парижани на 29 август, когато ПСЖ гостува на Реймс в мач от Лига 1. Същевременно очакванията са в скоро време Килиан Мбапе да заяви официално, че иска да напусне Франция и да премине в Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички