Лионел Меси е приел да остане още един сезон в ПСЖ, но може да се подсили с опция за удължаване


Лионел Меси е приел да остане още един сезон в ПСЖ, но може да се подсили с опция за удължаване
Снимка: Getty Images

2714 0

По всичко личи, че Лионел Меси ще продължи периода си в ПСЖ, след като аржентинецът постигна дългоочаквания триумф по време на Световното първенство по футбол в Катар с родината си.

Бъдещето пред легендата бе несигурно, тъй като се твърдеше, че е приел оферта от Интер Маями и дори е преговарял с дългогодишния си тим - Барселона. Междувременно и настоящият му контракт изтича след края на сезона.

За нападателя обаче стана ясно, че е постигнал устно споразумение с ПСЖ, според което ще остане поне още един сезон на "Парк де Пренс", съобщава "Le Parisien".

Всичко това обаче е с уговорката, че двете страни не са подписали нищо, а тепърва това ще се случи на нова среща между Меси и ПСЖ, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

По време на подобно събитие по всяка вероятност ще бъдат обсъдени и окончателната продължителност на договора и заплатата на световния шампион от 2022 г. 

Вижте повече за приетата оферта на Лионел Меси от ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички