Лил не успя да победи Сент Етиен, шампионът ще бъде определен в последния кръг


Лил не успя да победи Сент Етиен, шампионът ще бъде определен в последния кръг
Снимка: Getty Images

1192 0

Лил не успя да победи Сент Етиен у дома си и ще трябва да търси задължителна победа в последния кръг на френската Лига 1, ако иска да стане шампион на страната! Днешната среща завърши 0:0 и "червените" събраха актив от 80 точки, докато втория ПСЖ има 79 пункта.

*В последния кръг Лил гостува на Анже, а парижани са гости на Брест, който се бори за оцеляване, докато Анже не играе за нищо!

Иначе ПСЖ се справи без проблем днес срещу Реймс и го победи с 4:0 на свой терен, но е важно да се отбележи, че гостите играха с човек по-малко над 80 минути! Головете за тима на Маурисио Почетино вкараха Неймар от дузпа, Мбапе, Маркиньос и Мойс Кийн.

В другите срещи от Лига 1 Монако победи трудно Рен с 2:1, а Лион надви Ним като гост с 5:2! Освен за титлата, интрига в последния кръг ще има и за третото място, което дава право на участие в квалификационните кръгове на Шампионската лига. Кръг преди края Монако е на 3-то място с актив от 77 точки, а Лион е четвърти със 76!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички