Лео Меси получи овации и от привържениците на театъра (ВИДЕО)


Лео Меси получи овации и от привържениците на театъра (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2296 0

През изминалата вечер Лионел Меси получи аплодисменти, но не на терена, а в театъра. Аржентинецът, заедно със своето семейство, се наслади на комедията „Имадурос“.

Футболистът на ПСЖ носеше маска и не бе разпознат от седящите около него, но след края на пиесата неговият добър приятел Адриан Суар, който играе една от главните роли в постановката, съобщи, че Меси присъства в залата. След това бълхата излезе на сцената, поздрави актьора и благодари на зрителите, които бурно му ръкопляскаха.

„Той е невероятен човек, със страхотни маниери и възпитание. Меси е обичан от много, а аз съм горд да се нарека негов приятел. Да, той има своите критици, но те не знаят какво представлява той извън терена“, заяви близкият на Меси Суар пред аржентинските медии.

След края на шоуто футболистът трудно напусна сградата, защото бе заринат от фенове и почитатели, които го молеха за снимка и автограф. Този факт сам по себе си говори за безспорното величие на нападателя и статута му на герой в аржентинското общество.

Колкото и да е голяма обичта към Меси, толкова е и омразата. Ето какво каза бившия шеф на УЕФА за Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички