ПСЖ с официално позиция, обяви бъдещето на Килиан Мбапе


ПСЖ с официално позиция, обяви бъдещето на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

4153 0

Изказването на Килиан Мбапе, че е готов за предизвикателство извън Пари Сен Жермен, имаше сериозен отзвук. За първи път френският младок призна, че е готов да се раздели с шампионите, което изненада и парижани.

От френския клуб реагираха и използваха социалните медии, за да разпространят веднага своята позиция, според която Мбапе остава. "Силната връзка между Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе, която се наблюдава през изминалите 2 години, ще продължи и през следващия.

Клубът има амбицията да пренапише европейската си история през следващия сезон, което да съвпадне и с 50-годишнината на на Пари Сен Жермен. Това е един исторически момент както за клуба, така и за нашите фенове и всички ние ще се обединим, за да може всеки да допринесе за постигането на големия успех като колектив“, категорично заявиха в своето заявление парижани.

20-годишният футболист е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като "белия балет" следи детайлно ситуацията около него, тъй като не смята отново да се размине с възможността да се подсили с него.

Мбапе е в голяма битка с Лионел Меси за "Златната обувка" - ето какво сподели французинът за наградата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички