Килиан Мбапе преминава в Реал Мадрид, ако ПСЖ вземе Ричарлисон


Килиан Мбапе преминава в Реал Мадрид, ако ПСЖ вземе Ричарлисон
Снимка: GettyImages

6372 0

Трансферът на Килиан Мбапе в Реал Мадрид може да се осъществи това лято, съобщава RMC. Според изданието за Пари Сен Жермен е приоритет да продадат френския национал, тъй като през следващото лято той ще стане свободен агент.

Поради тази причина парижани планират да привлекат заместник на Мбапе, след което да го продадат на "кралския клуб". Ако предложението на Реал е достатъчно примамливо, то шансовете Мбапе да премине на "Сантяго Бернабеу" са огромни.

Нападателят все още не е отговорил на офертата за нов договор за 5 години, като според източника Мбапе се намира в трудни отношения със спортния директор Леонардо. Междувременно за негов заместник е спряган нападателят на Евертън Ричарлисон. Той е добър приятел с Неймар, което би увеличило шансовете му да бъде привлечен.

Ако Мбапе обаче остане футболист на ПСЖ на 1 септември, френският клуб ще направи всичко възможно да го обвърже с нов договор, в противен случай през януари Мбапе ще може да преговаря с други отбори за трансфер през лятото на 2022 г.

Още по темата:

Реал Мадрид с последна оферта към ПСЖ за Мбапе

Мегатрансферът, който се решава от държавник, а не от футболни лица

Роналдо или Мбапе: Реал Мадрид има само една цел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички