Каен разколеба Марсилия за титлата с обрат


Каен разколеба Марсилия за титлата с обрат
Снимка: Getty Images/Guliver

1742 0

Отборът на Каен постигна изненадваща победа над един от претендентите за титлата във Франция - Олимпик Марсилия след обрат. Успехът прати Каен на девета позиция в класирането, докато поражението подейства като леден душ на догонващия лидерите ПСЖ и Лион марсилски тим.

Марсилия можеше да открие още в 3-ата минута, когато получи дузпа за задържане на Батшуай. Белгиецът обаче не се справи от бялата точка. Това стана чак в добавеното време на първата част, когато Аю се реваншира за гредата по-рано с попадение след добавка.

Каен тръгна да изравнява веднага след почивката. Манданда спаси неведнъж своя тим, за да се стигне до 2:0 в 63-ата минута, когато Андре-Пиер Жиняк, отново при добавка, даде преднина на своя тим. Каен не се предаде и успя да намали в 67-ата минута. Никола Сюбе засече след корнер във вратата на домакините. Три минути по-късно резултатът бе 2:2, след като Сала успя да матира Манданда.

Каен нанесе своя удар втри минути преди края на редовното време. С удар с десния от границата на наказателното поле крак Никола Бензе превзе горния десен ъгъл на Марсилия и обратът бе факт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички