Изненада от Франция! Неймар с любопитно решение за бъдещето си


Изненада от Франция! Неймар с любопитно решение за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

7833 0

Доста любопитна и изненадваща новина разпространи авторитетното френско издание Le Parisien. Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, може да продължи договора си с френския първенец.

Те цитират човек от близкото обкръжение на бразилеца, който потвърдил, че футболистът е готов да изслуша ново предложение. Припомняме, че през лятото Ней за пореден път опита да си издейства трансфер обратно в Барселона, но двата клуба не се разбраха за високата му цена.

„Ако клубът иска да говорим, сме готови да чуем какво имат да ни кажат. През миналата пролет Ней беше много близо до преподписване, като инициативата беше от страна на клуба. Ако наистина искат да обсъдим нещата, трябва да дойдат при нас. В момента Неймар е щастлив, колкото не е бил от дълго време насам. Нов контракт е възможен, ако ПСЖ постига добри резултати и най-вече победи, защото Неймар винаги иска да е на печелившата страна”, коментира близък до южноамериканеца. Договорът на футболиста с ПСЖ изтича през 2022 г. През този сезон Неймар има 9 гола от 12 мача във всички турнири. А как Неймар коментира бъдещето си в ПСЖ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички