Хосеп Гуардиола лично се е обадил на Неймар и му е задал важен въпрос за бъдещето му


Хосеп Гуардиола лично се е обадил на Неймар и му е задал важен въпрос за бъдещето му
Снимка: Getty Images

3905 0

Мениджърът на  Манчестър Сити Пеп Гуардиола се е обадил на Неймар миналата седмица, за да разбере дали бразилецът иска да напусне Пари Сен Жермен това лято.

Неймар пропусна последните няколко месеца от сезона поради контузия и не присъства, когато ПСЖ спечели титлата в Лига 1 в предпоследния си мач през уикенда.

Проси ли си Неймар трансфер?

Информации във Франция сочат, че в ПСЖ далеч не са доволни от отсъствието на Неймар. Това добавя допълнителни спекулации за бъдещето му във френската столица със слухове, циркулиращи през изминалия сезон. Напрежението е нараснало между ПСЖ и Неймар и това лято може да бъде направен трансфер. Клубовете от Висшата лига показаха силен интерес, като Нюкасъл се рекламира като възможна дестинация.

Според L'Equipe бразилският съотборник на Неймар Каземиро също е настоявал Манчестър Юнайтед да направи ход. Но изданието също така посочва, че Гуардиола се е обадил лично на Неймар миналата седмица, за да обсъдят текущото си положение.

Твърди се, че Гуардиола е искал да "разкрие психическото състояние на играча", въпреки че има "много малък шанс" Неймар да се присъедини към Сити. В нападение "гражданите" разчитат на Ерлинг Холанд и подсилването им в предни позиции не е приоритет. Във Франция се питат дали Неймар не иска да си изпроси трансфер с всички действия през последните седмици.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички