Хакими разкри кой футболист го изненада в ПСЖ, не е Лионел Меси


Хакими разкри кой футболист го изненада в ПСЖ, не е Лионел Меси
Снимка: Getty Images

1891 0

Десният бек на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими даде коментар кой футболист на отбора го е изненадал най-много. Маркоканският национал също разкри, че Реал Мадрид е имал клауза за откупуването му от Интер, но не я е активирал.

"Поддържахме контакт с Маурисио Почетино още преди да пристигна в Париж. Той ми обясни какво очаква от мен. Вдъхва на всичките си играчи увереност и спокойствие. Кара ни да се чувстваме важни. Точно това харесвам в него като треньор. Той е близо до играчите и дава отговорности", каза Хакими в интервю за Marca.

"Когато се присъединих към Интер, Реал имаше опция да преподпише с мен, но не я използва. Мисля, че не заложиха на мен така, както го направиха други клубове. Но съм щастлив, защото Интер и Пари Сен Жермен не направиха грешка, вярвайки в мен.

Нормално е да се изненадаш от играчи като Меси, Неймар и Мбапе на тренировка. Но, въпреки че вече го познавах, играчът, който най-много ме изненада, е Верати. Той винаги е спокоен, дори когато е под напрежение. Иска топката и е невъзможно да му я отнемеш. Класата на играчите, които имаме в нападение е изключителна, но е наслада да гледаш Верати в тренировките", каза още той.

Възможната раздяла с Мбапе може да доведе до нов колосален трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички