Гризман: Моето отпразнуване на гол е по-добро от това на Погба (ВИДЕО)


Гризман: Моето отпразнуване на гол е по-добро от това на Погба  (ВИДЕО)

2818 0

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман се пошегува с Пол Погба като заяви, че звездата на Манчестър Юнайтед е по-добър танцьор, но не е толкова добър в отпразнуването на голове. 

Радостта на Гризман е вдъхновено от клипа на Дрейк към песента Hotline Bling и се е превърнала е негова запазена марка, докато Погба пренесе танцът, известен като даб от песен на “Мигос”. 

Запитан чие празнуване на е по-добро Грозман заяви: "Трябва да попитате някой друг, но аз ще кажа моето. Често получавам снимки и видео от социалните мрежи на мои чествания при гол и много се забавлявам. Има го дори и във FIFA, надявам се, че децата ще могат да го гледат много често".

Освен това той добави, че би се радвал Погба да се превърне в негов съотборник и в Атлетико, но знае, че това няма как да се случи, тъй като е сбъднал мечтата си, подписвайки с Юнайтед.

"Пол е много по-добър танцоьр от мен, няма спор, но от време на време и аз обичам да пея в колата си. Южноамериканците обаче го имат в кръвта си, обичам Южна Америка. Там винаги са усмихнати, смеят се и е забавно с тях", допълни още френският национал. 

Вчера Франция обърна отбора на Швеция в световните квалификации за Мондиал 2018.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички