Голмайсторът на Серия А преди 7 години Икарди е под угроза да играе в пета дивизия


Голмайсторът на Серия А преди 7 години Икарди е под угроза да играе в пета дивизия
Снимка: Getty Images

1247 0

Съпругата на Мауро Икарди - Уанда Нара, коментира положението на нападателя в ПСЖ. Аржентинецът от сряда тренира отделно от основния тим, с групата играчи, с които клубът иска да се раздели. Треньорът на френския шампион Кристоф Галтие потвърди, че няма да разчита на нападателя.

"Договорът на Икарди с клуба е за още две години. За да се разтрогне действащ договор, клубът трябва да плати много пари, това не е нашият случай. Такива неща се случват при смяната на треньора, новият наставник може да гледа различно на нещата и да вземе различни решения", каза Нара, цитирана от corrieredellosport.it.

"Затова и съществуват трансферите. Има много играчи и в този клуб, и в други, които са в аналогична ситуация. Благодаря, че ме попитахте за това, защото само аз зная достоверна информация по този въпрос", допълни блондинката, която е и агент на играча.

Според "L'Equipe" обаче ПСЖ може да прати Икарди и другите ненужни на новия треньор в резервния тим, ако откажат да напуснат. ПСЖ 2 се състезава в петата по сила дивизия на Франция. Припомняме, че 29-годишният Икарди е голмайстор на Серия А за сезон 2014/15. А ето кои клубове се интересуват от нападателя, според слуховете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички