ПСЖ постави цена на Мбапе, Реал Мадрид ще трябва значително да повиши офертата си


ПСЖ постави цена на Мбапе, Реал Мадрид ще трябва значително да повиши офертата си
Снимка: Getty Images

5673 0

Френският гранд Пари Сен Жермен отхвърли офертата на Реал Мадрид на стойност 160 млн. евро за Килиан Мбапе, но е склонен да приеме предложение от порядъка на 200 млн. евро. Това съобщава френското авторитетно издание L'Equipe, според което има шанс Мбапе да премине на "Бернабеу" още през това лято.

За целта обаче от Кралския клуб ще трябва да повишат офертата си с 40 милиона. Самият Мбапе дойде в ПСЖ през лятото на 2017 година, като парижани заплатиха на Монако сумата от 180 милиона евро. Това превърна Мбапе във втория най-скъп футболист в света след Неймар, за когото бяха платени 222 млн. евро на Барселона.

Килиан Мбапе има договор с ПСЖ до лятото на 2022 година, а от клуба вече на няколко пъти му отправяха различни предложения, за да поднови контракта си. Мбапе обаче е категоричен в решението си да не подновява договора си, защото иска трансфер в Реал Мадрид. Ако от ПСЖ не продадат Мбапе през това лято, то парижани рискуват да го изгубят без трансферна сума през 2022 година, когато ще стане свободен агент.

Преди дни се появи информация, че Реал ще отправи финална оферта за Мбапе, след която "белите" няма да правят повече опити да привлекат нападателя през това лято (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички